nordlyshytter

Saga 100

Saga 100 er stor og moderne med god planløsning – her kan storfamilien samles for kortere og lengre opphold.

Hyttas fantastiske vindusløsninger gir flotte lysforhold og utsikt. Stua og kjøkkenet danner et åpent, nydelig rom for matlaging, måltider og sofahygge, og mønet tak gir en ekstra luftig følelse. Terrassen fungerer som en naturlig forlengelse, og byr på flere, lune kroker.

Videre har hytta to gode soverom, bad og ekstra wc-rom i første etasje, samt hems med loftstue og loftsrom.

Nøkkelferdig*

2.525.000,-

Elektroklar

1.664.000,-

Byggesett

1.222.400,-

Teknisk info

Romfordeling

BYA kvm.

101,20 m²

T-BRA

90,10 m²

BRA

87 m2

Lengde

13,55 m2

Bredde

7,35 m²

Høyde

5,00 m

Takvinkel

30˚

Gesims

3,60 m

1. etg.

Gang/entré
Stue/kjøkken
2 soverom
1 baderom
WC
Innvendig bod
Terrasse

Hems

2 loftsrom

*Nøkkelferdig leveranse betyr totalentreprise over mur med elektriker og rørlegger som sideentrepriser.

Lurer du på noe?

Har du spørsmål om priser eller tilpasninger så nøl ikke med å ta kontakt. Vi hjelper deg hele veien.

Innvendig standard

 • 1. etasje: Entré m/trapp, bod/tek.rom, gang, wc, bad/wc/vaskerom, 2 soverom og stue/kjøkken.

  Hems: Loftstue og loftsrom.

 • Hytta har inngang fra terrassen, omtrent midt på langsiden. Ytterdøren har vindusfelt og fører inn til en relativt romslig entré med god plass til skap eller skyvedørsgarderobe. I tillegg har entreen en tilliggende bod og trapp opp til hemsen.

  Nøkkelferdig leveres både entré og bod med gulvfliser og varmekabler. Entreen får i tillegg dimbare LED-downlights i fargen matt hvit. Vegger og tak leveres med ubehandlet furupanel, type skygge skrå, noe som er gjennomgående i alle oppholdsrom. Trappen til hemsen leveres ubehandlet med stål/trespiler i rekkverk og returgelender.

 • Stuen og kjøkkenet danner et åpent, stort allrom med vinduer på tre vegger som gjør det lyst og innbydende. Takhøyden er helt til mønet og fasaden i front har vinduer hele veien opp – utsikten og naturen formelig dras inn i rommet. På fine dager kan man trekke ut på en stor terrasse som fungerer som en forlengelse av stuen.

  Nøkkelferdig leveres hytta med en svart peisovn fra Nordpeis med stor glassdør og sideglass. Peisen plasseres i sofasonen, og flammene er synlig fra det meste av rommet. Gulvet leveres med ubehandlet furu, mens vegger og tak kles med panel. Gulvflaten blir behandlet med hardvoksolje om fargebehandlingspakke velges.

 • Kjøkkensonen ligger noe tilbaketrukket, og nøkkelferdig leveres kjøkkeninnredning fra Ikea med integrerte hvitevarer fra Whirlpool og Electrolux. I himling leveres LED-downlights i fargen matt hvit, med dimmer. Kjøkkeninnredningen monteres i hjørneløsning med Bodarp-fronter i matt grågrønn farge. Andre fronter kan velges som tilvalg. Hvitevarene består av kombiskap, oppvaskmaskin, ventilator, stekeovn og induksjonstopp.

 • I hytta er det både bad og wc-rom, samt bod/teknisk rom med varmtvannsbereder. Badet leveres nøkkelferdig med gulvfliser i 30 x 60 cm, sokkelfliser, varmekabler og LED-downlights med dimmer. Dusjsonen har nedsenket gulv med mosaikkfliser, mens veggene har fliser i 30 x 60 cm. Øvrige vegger og tak har ubehandlet furupanel.

  Badet utstyres med Porsgrund Pro vegghengt toalett og 60 cm porselensservant på skuffer som har demping. Frontene er hvite og over servanten er det speil med lyslist. Dusjhjørnet er 90 x 90 cm, type Victoria i herdet glass, og blandebatteri til både dusj og servant er fra Oras. Badet har også opplegg for vaskemaskin.

 • Wc-rommet har ubehandlet furugulv, panelvegger og paneltak. Nøkkelferdig leveres et Porsgrunn Pro vegghengt toalett, servantskap i 41 cm bredde med hvit dør og porselensservant, samt speil.

 • På hemsen er det en koselig loftstue – et kjærkomment ekstrarom for lek og avslapning. Å ha muligheten til å trekke seg tilbake kan være ideelt, både for voksne og barn. Loftstua har galleri mot stua i første etasje og dermed lys og utsikt fra mønevinduene. Rekkverket leveres med stål-/trespiler, men glassrekkverk tilbys som tilvalg. For øvrig leveres loftstua med dimbare LED-downlights og samme type overflater som i første etasje.

 • Hytta har to gode soverom i første etasje og et romslig loftsrom innenfor loftstuen, med barnesikring på vinduet. I begge soverom er det plass til dobbeltseng og garderobeskap, men det kan selvsagt innredes med familiekøye, alt etter behov. Det er plass til garderobeløsning i entreen, og det er lagringsplass i knekott på hemsen og i en innvendig bod/teknisk rom ved entreen.

 • Hytta leveres nøkkelferdig med gulvvarme i entré og bod/teknisk rom. I tillegg leveres panelovner i stue, kjøkken, hems og soverom, samt peisovn fra Nordpeis i stue/kjøkken, type Duo 1 i svart utførelse, med svart plate under og tilpasset stålpipe.

 • - Bygges etter TEK 17.
  - 200 liter varmtvannsbereder er plassert i bod ved entré.
  - Rør-i-rør system og fordelerskap.
  - Luftespalte i alle vinduer, unntatt skråvinduer.
  - Én lufteventil på bad, wc og bod/teknisk rom.
  - Mekanisk avtrekk fra bad og kjøkkenventilator.
  - Elinstallasjon i henhold til NEK 400, skjult anlegg. 
  - Utvendig inntaksskap for måler.
  - Innvendig sikringsskap med jordfeilautomater. 
  - LED-downlights med dimmer i entré, bad, kjøkken og hems.
  - Utebelysning, bryter og fotocelle/astrour.
  - To utvendige stikkontakter.
  - Frostsikker utekran.
  - Seriekoblede brannvarslere i nøkkelferdig leveranse.

Meld interesse for modellen