nordlyshytter

Saga 114

Saga 114 er en lys, romslig og modernevinkelhytte som passer godt til
utsiktstomter. Sjenerøse vinduer gir flotte lysforhold og god kontakt med naturen.

Her kan storfamilien samles med venner, både til helgeturer og ferier. For i tillegg til to rom og loftstue på hemsen, er det tre soverom i første etasje, samt bad og wc-rom.

Stua og kjøkkenet danner et innbydende allrom – en møteplass for matlaging, måltider, sofahygge og peiskos. Det er også utgang fra stuen til en delvis overbygd, skjermet terrasse med god plass.

Nøkkelferdig*

2.965.000,-

Elektroklar

2.059.500,-

Byggesett

1.487.000,-

Teknisk info

Romfordeling

BYA kvm.

129,10 m²

T-BRA

116,50 m²

BRA

116,50 m2

Lengde

13,45 m2

Bredde

11,15 m²

Høyde

5,00 m

Takvinkel

30˚

Gesims

3,60 m

1. etg.

Gang/entré
Stue/kjøkken
3 Soverom
Bad
WC
Innvendig bod
Terrasse

Hems

3 loftsrom

*Nøkkelferdig leveranse betyr totalentreprise over mur med elektriker og rørlegger som sideentrepriser.

Lurer du på noe?

Har du spørsmål om priser eller tilpasninger så nøl ikke med å ta kontakt. Vi hjelper deg hele veien.

Innvendig standard

 • 1- etasje: Entré, wc, gang m/trapp, bad/wc/vaskerom, 3 soverom og stue/spisestue.

  Hems: Loftstue og 2 loftsrom.

 • Hytta har et overbygd inngangsparti med velkomsttram, og dør inn til både entré og bod. Entreen gir umiddelbart et lyst, godt førsteinntrykk med stort vindu ut mot terrassen på andre siden. Det er dør inn til wc-rom og to soverom, og åpen løsning mot stuen og en gang med trapp opp til hemsen.

  Nøkkelferdig leveres entreen med gulvfliser, varmekabler og dimbare LED-downlights i fargen matt hvit. Vegger og tak leveres med ubehandlet furupanel, type skygge skrå, noe som er gjennomgående i alle oppholdsrom. I gangen leveres det furugulv, og trappen leveres ubehandlet med stål/trespiler i rekkverk og returgelender.

 • Stuen og kjøkkenet danner et åpent, innbydende allrom med vinduer på tre vegger som visuelt trekker naturen inn og byr på gir rikelig med lys og utsikt. Takhøyden er helt til mønet og fasaden i front har vinduer hele veien opp. På fine dager kan man trekke ut på en stor, delvis overbygd terrasse med god plass til utemøblement og grill.

  Nøkkelferdig leveres hytta med en svart peisovn fra Nordpeis med stor glassdør og sideglass, plassert slik at flammene kan nytes fra både sofaen og spisebordet. Gulvet leveres med ubehandlet furu, mens vegger og tak kles med panel. Gulvflaten blir behandlet med hardvoksolje om fargebehandlingspakke velges.

  Kjøkkensonen ligger noe tilbaketrukket, og nøkkelferdig leveres kjøkkeninnredning fra Ikea med integrerte hvitevarer fra Whirlpool og Electrolux. I himling leveres LED-downlights i fargen matt hvit, med dimmer. Kjøkkeninnredningen monteres i U-form for god arbeidsflyt, og frontene er i matt grågrønn farge, type Bodarp. Andre fronter kan velges som tilvalg. Hvitevarene består av kombiskap, oppvaskmaskin, ventilator, stekeovn og induksjonstopp.

 • Fra gangen er det trapp til hemsen og en koselig loftstue med galleri til stuen i første etasje. Loftstua har både lys og utsikt via mønevinduene, og er et kjærkomment ekstrarom for lek og avslapning. Rekkverket leveres med stål-/trespiler, men glassrekkverk tilbys som tilvalg. For øvrig leveres loftstua med dimbare LED-downlights og samme type overflater som i første etasje.

 • I hytta er det både bad og wc-rom, samt bod/teknisk rom med varmtvannsbereder. Badet leveres nøkkelferdig med gulvfliser i 30 x 60 cm, sokkelfliser, varmekabler og LED-downlights med dimmer. Dusjsonen har nedsenket gulv med mosaikkfliser, mens veggene har fliser i 30 x 60 cm. Øvrige vegger og tak har ubehandlet furupanel.

  Badet utstyres med Porsgrund Pro vegghengt toalett og 60 cm porselensservant på skuffer som har demping. Frontene er hvite og over servanten er det speil med lyslist. Dusjhjørnet er 90 x 90 cm, type Victoria i herdet glass, og blandebatteri til både dusj og servant er fra Oras. Badet har også opplegg for vaskemaskin.

 • Wc-rommet har ubehandlet furugulv, panelvegger og paneltak. Nøkkelferdig leveres et Porsgrunn Pro vegghengt toalett, servantskap i 41 cm bredde med hvit dør og porselensservant, samt speil.

 • I denne hytta er det sengeplass til mange. Det er tre soverom i første etasje og to rom på hemsen, hvor ett har gulvflate på ca. 20 kvm. Rommene på hemsen leveres med barnesikring på vinduene. 

  To av soverommene i første etasje ligger ved siden av hverandre med inngang fra entreen, mens hovedsoverommet ligger i motsatt ende med adkomst fra gangen. Alle har plass til garderobeskap. For øvrig har hytta lagringsplass i knekott på hemsen og i en utebod med adkomst fra inngangspartiet.

 • Hytta leveres nøkkelferdig med gulvvarme i entré og bad. I tillegg leveres panelovner i stue, kjøkken, hems og soverom, samt peisovn fra Nordpeis i stue/kjøkken, type Duo 1 i svart utførelse, med svart plate under og tilpasset stålpipe.

 • - Bygges etter TEK 17.
  - 200 liter varmtvannsbereder er plassert i utebod.
  - Rør-i-rør system og fordelerskap.
  - Luftespalte i alle vinduer, unntatt skråvinduer.
  - Én lufteventil på bad, wc og i utvendig bod.
  - Mekanisk avtrekk fra bad og kjøkkenventilator.
  - Elinstallasjon i henhold til NEK 400, skjult anlegg. 
  - Utvendig inntaksskap for måler.
  - Innvendig sikringsskap med jordfeilautomater. 
  - LED-downlights med dimmer i entré, bad, kjøkken og hems.
  - Utebelysning, bryter og fotocelle/astrour.
  - To utvendige stikkontakter.
  - Frostsikker utekran.
  - Seriekoblede brannvarslere i nøkkelferdig leveranse.

Meld interesse for modellen