nordlyshytter

Saga 150

Saga 150 er en romslig generasjonshytte med gjennomtenkt, arealeffektiv planløsning. Her kan storfamilien feriere sammen, samtidig som det er gode
muligheter til å trekke seg tilbake for litt egentid.

Hytta har vinkelløsning og skjermede uteplasser langs solveggen. Den flotte fasaden med vinduer til mønet, slipper naturen inn og gjør hytta til et utmerket valg for utsiktstomter.

Nøkkelferdig*

3.815.000,-

Elektroklar

2.645.000,-

Byggesett

1.927.300,-

Teknisk info

Romfordeling

BYA kvm.

179,50 m²

T-BRA

159,80 m²

BRA

149,70 m2

Lengde

16,35 m2

Bredde

14,75 m²

Høyde

5,00 m

Takvinkel

30˚

Gesims

3,60 m

1. etg.

Gang/entré
Stue/kjøkken
Stue
4 Soverom
2 Baderom
WC
Vaskerom
Garderobe
Utvendig bod
Terrasse

Hems

4 loftsrom

*Nøkkelferdig leveranse betyr totalentreprise over mur med elektriker og rørlegger som sideentrepriser.

Lurer du på noe?

Har du spørsmål om priser eller tilpasninger så nøl ikke med å ta kontakt. Vi hjelper deg hele veien.

Innvendig standard

 • 1. etasje: Entré/gang, tv-stue, 4 soverom, trappegang, wc, 2 bad, vaskerom og stue/kjøkken.

  Hems: Loftstue og 3 loftsrom.

 • Hytta har et hyggelig inngangsparti med terrasse og ytterdør med glassfelt. Entreen gir et lyst og godt førsteinntrykk med utgang til hovedterrassen på andre siden – her kan skuldrene senke seg og feriemodusen skrus på. Rommet har god størrelse som kan innredes med garderobeløsninger. Det er åpen løsning mot en gang som har trapp opp til hemsen.

  Nøkkelferdig leveres entreen med gulvfliser, varmekabler og dimbare LED-downlights i fargen matt hvit. Vegger og tak leveres med ubehandlet furupanel, type skygge skrå, noe som er gjennomgående i alle oppholdsrom. I gangen leveres furugulv og ubehandlet trapp med stål/trespiler i rekkverk og returgelender.

 • Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning og er hyttas samlingssted nummer én.  Her er det plass til at flere kan lage mat sammen, hyggelige måltider rundt langbord, eller ren avslapping av i sofaen. 

  Stua har mønet tak, store vindusflater som gir gode lysforhold og en herlig romfølelse med god kontakt mot naturen utenfor. Fra denne delen av rommet er det også utgang til en stor, vinkelformet terrasse – perfekt for grilling og avslapping i solveggen. Én del av terrassen er overbygd og ekstra lun. 

  Nøkkelferdig leveres hytta med en svart peisovn fra Nordpeis med stor glassdør og sideglass, og denne plasseres slik at flammene kan nytes fra alle deler av rommet. Gulvet leveres med ubehandlet furu, mens vegger og tak kles med panel. Gulvflaten blir behandlet med hardvoksolje om fargebehandlingspakke velges.

 • Kjøkkensonen ligger tilbaketrukket i rommet, og nøkkelferdig leveres en godt utstyrt kjøkkeninnredning med innredning langs vegg og en stor halvøy med barløsning foran. I taket  integreres LED-downlights i fargen matt hvit, med dimmer. Innredningen er fra Ikea med integrerte hvitevarer fra Whirlpool og Electrolux.

  Hvitevarene består av kombiskap, oppvaskmaskin, ventilator med kullfilter, samt stekeovn og induksjonstopp, alt man trenger for å tilberede maten. Frontene er i matt grågrønn farge, type Bodarp, men andre fronter kan velges som tilvalg.

 • Loftstua har både lys og utsikt via mønevinduene, og er et kjærkomment ekstrarom for lek og avslapning. Det er ytterligere tre rom på hemsen, så her er det godt med plass. Å ha muligheten til å trekke seg tilbake kan være ideelt, både for voksne og barn.

  Fra gangen er det trapp til en romslig loftstue med galleri til hovedstuen i første etasje. Rekkverket leveres med stål-/trespiler, men glassrekkverk tilbys som tilvalg. For øvrig leveres loftstua med dimbare LED-downlights, furugulv og paneloverflater.

 • I en sidefløy i første etasje har hytta en egen gjesteavdeling som består av stue, bad og soverom. Stua har vinduer mot to retninger som gir gode lys- og utsiktsforhold. I tillegg er det utgang til terrassen, hvor sol og frisk luft kan nytes.

 • Hytta har to bad, et wc-rom og eget vaskerom. Det ene badet ligger i gjestefløyen, mens hovedbadet ligger ved kjøkkenet. Nøkkelferdig leveres begge bad med gulvfliser i 30 x 60 cm, sokkelflis, varmekabler og LED-downlights med dimmer. Dusjsonen har nedsenket gulv med mosaikkfliser, mens veggene har fliser i 30 x 60 cm. Øvrige vegger og tak har ubehandlet furupanel. 

  Badene utstyres med Porsgrund Pro vegghengt toalett og 60 cm porselensservant på skuffer som har demping. Frontene er hvite og over servanten er det speil med lyslist. Dusjhjørnet er 90 x 90 cm, type Victoria i herdet glass, og blandebatteri til både dusj og servant er fra Oras.

 • Vaskerommet ligger innenfor hovedbadet og leveres med gulvfliser, sokkelfliser og varmekabler. Vegger og tak har panel. Rommet utstyres med varmtvannsbereder og opplegg til vaskemaskin.

 • Wc-rommet har ubehandlet furugulv, panelvegger og paneltak. Nøkkelferdig leveres et Porsgrunn Pro vegghengt toalett, servantskap i 41 cm bredde med hvit dør og porselensservant, samt speil.

 • Hytta har fire gode soverom i første etasje med plass til dobbeltseng, hvor ett ligger i en egen fløy med tv-stue og bad – en perfekt gjestefløy. I tillegg har hemsen to loftsrom, loftstue og et innredet rom, så her kan storfamilien feriere sammen og invitere med seg venner. Vinduene på loftsrommene leveres med barnesikring. 

  Av oppbevaringsplass har hytta garderobeplass på alle soverommene og i entreen. I tillegg er det knekott på hemsen og en stor bod med utvendig adkomst fra inngangsterrassen.

 • Hytta leveres nøkkelferdig med gulvvarme i entré, to bad og vaskerom. I tillegg leveres panelovner i stue, kjøkken, hems og soverom, samt peisovn fra Nordpeis i stue/kjøkken, type Duo 1 i svart utførelse, med svart plate under og tilpasset stålpipe.

 • - Bygges etter TEK 17.
  - 200 liter varmtvannsbereder er plassert på vaskerommet.
  - Rør-i-rør system og fordelerskap.
  - Luftespalte i alle vinduer, unntatt skråvinduer.
  - Én lufteventil per bad, vaskerom, wc og utvendig bod.
  - Mekanisk avtrekk fra begge bad og vaskerom.
  - Elinstallasjon i henhold til NEK 400, skjult anlegg. 
  - Utvendig inntaksskap for måler.
  - Innvendig sikringsskap med jordfeilautomater. 
  - LED-downlights med dimmer i entré, bad, kjøkken og hems.
  - Utebelysning, bryter og fotocelle/astrour.
  - To utvendige stikkontakter.
  - Frostsikker utekran.
  - Seriekoblede brannvarslere i nøkkelferdig leveranse.

Meld interesse for modellen