nordlyshytter

Saga 64

Saga 64 er en kompakt, funksjonell hytte med stor terrasse langs to sider. Terrassen har flere lune uteplasser, som man kan flytte seg mellom etterhvert som vær og vind endrer retning Terrassens langside strekker seg helt ned til inngangspartiet. og utgang fra stua på den andre.

Stue og kjøkken danner et lunt allrom med herlig takhøyde og sjenerøse vindusflater. Videre har hytta to soverom i tilknytning til gang med bad, samt hems med en liten loftstue og et loftsrom.

Nøkkelferdig*

2.115.000,-

Elektroklar

1.304.500,-

Byggesett

952.200,-

Teknisk info

Romfordeling

BYA kvm.

65,50 m²

T-BRA

56,90 m²

BRA

53,90 m2

Lengde

8,75 m2

Bredde

7,35 m²

Høyde

5,00 m

Takvinkel

30˚

Gesims

3,60 m

1. etg.

Gang/entré
Stue/kjøkken
2 soverom
Bad
Utvendig bod
Terrasse

Hems

2 loftsrom

*Nøkkelferdig leveranse betyr totalentreprise over mur med elektriker og rørlegger som sideentrepriser.

Lurer du på noe?

Har du spørsmål om priser eller tilpasninger så nøl ikke med å ta kontakt. Vi hjelper deg hele veien.

Innvendig standard

 • 1. etasje: Entré m/trapp, gang, 2 soverom, bad/wc/vaskerom og stue/kjøkken.

  Hems: Loftstue og loftsrom.

 • Hytta har et inntrukket inngangsparti fra terrassen, og like ved er det også en boddør. Entreen har en passende vegg til klesoppheng og skohylle, samt trapp opp til hemsen. Fra entreen er det døråpning til en gang, hvor badet ligger rett over.

 • Stuen og kjøkkenet er et nydelig allrom med et fremskutt midtparti som har mønet tak med vinduer hele veien opp. Lysinnslippet er glimrende, ikke bare fra midtpartiet, men også i to andre retninger – en hytte for utsiktstomter.

  Fra midtpartiet er det tofløyet dør til terrasse, og vinkelutbygget skaper gode, lune uteplasser tilpasset skiftende vær- og vindforhold.*

  Rommets utforming gjør det enkel å møblere – her kan man samles til måltider og spillkvelder, så vel som sofahygge. Gulvet leveres med ubehandlet furu, mens vegger og tak kles med panel. Om fargebehandlingspakke er valgt, blir gulvflaten behandlet med hardvoksolje.

  Nøkkelferdig leveres hytta med kjøkkeninnredning, LED-downlights i kjøkkensonen, og en moderne, svart peisovn fra Nordpeis. Peisen gir god varme og ekstra kos med stor glassdør og sideglass for optimalt flammebilde.

  Kjøkkeninnredningen er fra Ikea med integrerte hvitevarer fra Whirlpool og Electrolux, montert i hjørneløsning. Frontene er type Bodarp, en matt grågrønn farge, men andre fronter kan velges som tilvalg. Hvitevarene består av kombiskap, oppvaskmaskin, ventilator, stekeovn og induksjonstopp. Det er plass nok til kjøkkenøy/barløsning, hvis det er ønskelig.

 • På hemsen er det en lys, stilig loftstue som ligger med galleri mot stuen i første etasje og de flotte mønevinduene. Loftstuen har rekkverk i glass med innramming i ubehandlet panel, slik at lys- og utsiktsforhold blir optimale. Loftstuen er et kjærkomment ekstrarom for lek og avslapning, og ligger som et sosialt punkt mellom to loftsrom. Hemsen har samme type overflater som første etasje, pluss LED-downlight med dimmer, i fargen matt hvit.

 • Hytta har både bad og wc-rom, i hver ende av gangen. Badet leveres nøkkelferdig med gulvfliser, sokkelflis og varmekabler. Dusjsonen har nedsenket gulv med mosaikkfliser, mens veggene har fliser i 30 x 60 cm. Øvrige vegger og tak har ubehandlet furupanel, og i himling innfelles LED-downlights med dimmer. 

  Badet utstyres med Porsgrund Pro vegghengt toalett og 60 cm porselensservant på skuffer som har demping. Frontene er hvite og over servanten er det speil med lyslist. Dusjhjørnet er 90 x 90 cm, type Victoria i herdet glass, og blandebatteri til både dusj og servant er fra Oras. Badet har også opplegg for vaskemaskin.

 • Wc-rommet har ubehandlet furugulv, panelvegger og paneltak. Nøkkelferdig leveres et Porsgrunn Pro vegghengt toalett, servantskap i 41 cm bredde med hvit dør og porselensservant, samt speil.

 • Hytta har to soverom i første etasje og to rom på hemsen, så her er det plass til mange. I det største soverommet er det plass til dobbeltseng, mens det andre soverommet har plass til familiekøye. På begge loftsrom leveres vinduene med barnesikring. I hytta er det plass til garderobeløsning i både entré og soverom. I tillegg er det kott i knevegg på hemsen og lagringsplass i en bod med utvendig adkomst ved inngangspartiet.

 • Hytta leveres nøkkelferdig med gulvvarme i entré, bad, vaskerom og garderobe. I tillegg leveres panelovner i stue, kjøkken, hems og soverom, samt peisovn fra Nordpeis i stue/kjøkken, type Duo 1 i svart utførelse, med svart plate under og tilpasset stålpipe. Andre modeller kan velges ut fra tilvalgsliste.

 • - Bygges etter TEK 17.
  - 200 liter varmtvannsbereder er plassert i utebod.
  - Rør-i-rør system og fordelerskap.
  - Luftespalte i alle vinduer, unntatt skråvinduer.
  - Én lufteventil per bad, wc og utvendig bod.
  - Mekanisk avtrekk fra bad og kjøkkenventilator.
  - Elinstallasjon i henhold til NEK 400, skjult anlegg.
  - Utvendig inntaksskap for måler.
  - Innvendig sikringsskap med jordfeilautomater.
  - LED-downlights med dimmer i entré, bad, kjøkken og hems.
  - Utebelysning, bryter og fotocelle/astrour.
  - To utvendige stikkontakter.
  - Frostsikker utekran.
  - Seriekoblede brannvarslere i nøkkelferdig leveranse.

Meld interesse for modellen