nordlyshytter

Saga 82

En sjarmerende og praktisk hytte med et stilrent uttrykk. Hytta har vindusfasade helt til mønet på stuesiden, slik at naturen oppleves nær innefra.

Ute kan man hygge seg på en terrasse langs to sider, med flere lune plasser. Stue og kjøkken danner et innbydende allrom hvor alle kan samles til hygge rundt spisebordet eller i sofakroken.

Med hems som har både loftstue og loftsrom, er det også mulighet for å trekke seg tilbake for både barn og voksne. Videre har hytta to soverom, bad/vaskerom, en praktisk entré og en utvendig bod.

Nøkkelferdig*

2.305.000,-

Elektroklar

1.472.500,-

Byggesett

1.086.800,-

Teknisk info

Romfordeling

BYA kvm.

83,30 m²

T-BRA

73,50 m²

BRA

70,40 m2

Lengde

11,15 m2

Bredde

7,35 m²

Høyde

5,00 m

Takvinkel

30˚

Gesims

3,60 m

1. etg.

Gang/entré
Stue/kjøkken
2 Soverom
1 Bad
Utvendig bod
Terrasse

Hems

2 Loftsrom

*Nøkkelferdig leveranse betyr totalentreprise over mur med elektriker og rørlegger som sideentrepriser.

Lurer du på noe?

Har du spørsmål om priser eller tilpasninger så nøl ikke med å ta kontakt. Vi hjelper deg hele veien.

Innvendig standard

 • 1. etasje: Entré m/trapp, gang, 2 soverom, bad/wc/vaskerom og stue/kjøkken.

  Hems: Loftstue og loftsrom.

 • Hytta har et inntrukket inngangsparti fra terrassen på langsiden, og hvit ytterdør med glassfelt til en pen, romslig entré. Entreen har plass til skap eller skyvedørsgarderobe langs den ene veggen, og trapp opp til hemsen på den andre. Det er døråpning mot gangen innenfor, hvor badet ligger rett over.

  Nøkkelferdig leveres entreen med gulvfliser, varmekabler og dimbare LED-downlights i fargen matt hvit. Vegger og tak leveres med ubehandlet furupanel, type skygge skrå, noe som er gjennomgående i alle oppholdsrom. Trappen til hemsen leveres ubehandlet med stål/trespiler i rekkverk og returgelender.

 • Stue og kjøkken ligger i åpen løsning, slik at utsikten til naturen kan nytes fra både spisebordet og sofakroken. Takhøyden til mønet gir ekstra luft og atmosfære, og vinduene i front er særs sjenerøse. Fra stuen kan man dessuten trekke ut på hyttas store terrasse langs to sider. Terrassen har fine, lune plasser for møblement. 

  Nøkkelferdig leveres hytta med kjøkkeninnredning, LED-downlights i kjøkkensonen, og en svart peisovn fra Nordpeis med stor glassdør og sideglass. Peisen plasseres i sofakroken, synlig fra nesten hele rommet. Gulvet leveres med ubehandlet furu, mens vegger og tak kles med panel. Gulvflaten blir behandlet med hardvoksolje om fargebehandlingspakke velges.

  Kjøkkeninnredningen er fra Ikea med integrerte hvitevarer fra Whirlpool og Electrolux, montert i hjørneløsning. Frontene er type Bodarp, en matt grågrønn farge, men andre fronter kan velges som tilvalg. Hvitevarene består av kombiskap, oppvaskmaskin, ventilator, stekeovn og induksjonstopp. Downlights leveres i fargen matt hvit, med dimmer.

 • Fra entreen er det trapp opp til hemsen og en koselig loftstue som har galleri mot stuen i første etasje. Stua er et kjærkomment ekstrarom for barna, hvor de kan leke og slappe av. Rommet leveres med samme type overflater som første etasje. I tillegg leveres loftstua med LED-downlights og rekkverk med stål-/trespiler. Glassrekkverk tilbys som tilvalg.

 • Badet har adkomst fra gangen ved soverommene og leveres nøkkelferdig med gulvfliser, sokkelflis og varmekabler. Dusjsonen har nedsenket gulv med mosaikkfliser, mens veggene har fliser i 30 x 60 cm. Øvrige vegger og tak har ubehandlet furupanel, og i himling innfelles LED-downlights som kan dimmes. 

  Badet utstyres med Porsgrund Pro vegghengt toalett og 60 cm porselensservant på skuffer som har demping. Frontene er hvite og over servanten er det speil med lyslist. Dusjhjørnet er 90 x 90 cm, type Victoria i herdet glass, og blandebatteri til både dusj og servant er fra Oras. Badet har også opplegg for vaskemaskin.

 • Hytta har to soverom i første etasje og et ekstra rom på hemsen, så her er det mulighet for mange sengeplasser. Det største soverommet har plass til dobbeltseng, mens det andre passer utmerket til familiekøye. I begge rom er det nisje med plass til garderobeskap. Det er verdt å merke seg at vinduet på loftsrommet har barnesikring. I tillegg til garderobeløsning på soverommene, er det plass til skap eller skyvedørsgarderobe i entreen. Av lagringsplass har hytta knekott på hemsen og bod med utvendig adkomst ved inngangspartiet.

 • Hytta leveres nøkkelferdig med gulvvarme i entré og bad. I tillegg leveres panelovner i stue/kjøkken, hems og soverom, samt peisovn fra Nordpeis i stue/kjøkken, type Duo 1 i svart utførelse, med svart plate under og tilpasset stålpipe.

 • Bygges etter TEK 17.

  - 200 liter varmtvannsbereder plasseres i utebod.
  - Rør-i-rør system og fordelerskap.
  - Luftespalte i alle vinduer, unntatt skråvinduer.
  - Én lufteventil på bad og i utvendig bod.
  - Mekanisk avtrekk fra bad og kjøkkenventilator.
  - Elinstallasjon i henhold til NEK 400, skjult anlegg. 
  - Utvendig inntaksskap for måler.
  - Innvendig sikringsskap med jordfeilautomater. 
  - LED-downlights med dimmer i entré, bad, kjøkken og hems.
  - Utebelysning, bryter og fotocelle/astrour.
  - To utvendige stikkontakter.
  - Frostsikker utekran.
  - Seriekoblede brannvarslere i nøkkelferdig leveranse.

Meld interesse for modellen