nordlyshytter

Kontakt oss

Våre ansatte

Vi i Nordlyshytter har lang erfaring med utvikling av ulike planløsninger, og vil i samarbeid med deg finne frem til den hytta som treffer akkurat dine behov. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Visningshytter 

Nordlyshytter har to modeller utstilt på Norsk hyttesenter på Hellerudsletta, kun 15 minutter nord for Oslo. Her kan du komme på visning på Polar 110 og Lofoten 94 samt se ulike farger og materialer vi tilbyr. 

Vår historie

Siden vår oppstart i 2013 så har vi med stolthet solgt over 1000 hytter til det norske folket.

Vi tilbyr ulike hytter hvor skillet mellom ute og inne viskes ut, og naturen slippes inn gjennom de store vindusflatene. Vi skal være hytteleverandøren for deg som er opptatt av kvalitet og design til en fornuftig pris, og vi har gjennom mange års erfaring utviklet gjennomtenkte og praktiske planløsninger.

Alle våre modeller har fleksible konstruksjoner innvendig, som gjør det mulig å tilpasse løsningene til dine behov.

Vi gjør det enklere å få sitt eget fristed.
Nordlyshytter er en del av Faun Gruppen, som er Norges største hytteprodusent.

Kontakt oss

Melding*

 

Ettermarked


Har du fått levert hytte av oss og har spørsmål eller noe du ønsker å ta opp med oss, ta gjerne kontakt med vår ettermarkedsavdeling ettermarked@faun.no, så hører du fra oss så snart som mulig.


Vi er en del av Faun Gruppen

Nordlyshytter er en del av Faun Gruppen. Sammen med Familiehytta, Leve Hytter, Leve Leiligheter, Telemarkhytter, Øverbygg og Lette Hytter er vi norges største hytteprodusent.