nordlyshytter

Tomter

Vi har samarbeid med en rekke utbyggere og tomteområder rundt i Norge, dersom du også er på jakt etter tomt til din drømmehytte.

Tomteområder for enhver smak

Noen ønsker seg kortreist hytte med gode turmuligheter og fiskevann, andre vil ha tilgang til slalombakker og langrennsløyper rett på utsiden av hytta. Sjøen, innlandet eller på fjellet - Nordlyshytter samarbeider med flere grunneiere og feltutviklere med ulike tomteområder rundt omkring i landet.

Her er noen utvalg, og du finner flere inne på fauntomter.no

Budor

Løten kommune

Hedmarksvidda Hyttegrend er et flott hyttefelt rett ved skianlegget, kun 90 minutter fra Oslo. Her finner du flere hytter fra Nordlyshytter oppført allerede, og det finnes fortsatt ledige tomter.

Eikedalen Inn

Kvam kommune

Visste du at kun en liten biltur fra Bergen finner du en av de mest attraktive skidestinasjonene på Vestlandet? Eikedalen og Kvamskogen er det stedet i vest med mest snø.

I kombinasjon med den storslåtte naturen gir det rom for fantastiske skiopplevelser og god kvalitet på fritiden.

Gautefall

Drangedal kommune

Gautefall er en populær ferie og fritids destinasjon i Drangedal kommune i Telemark. Gautefall egner seg spesielt godt for familier, mye på grunn av det brede aktivitetstilbudet, men ikke minst den korte kjøreveien fra de store byene på Sør- og Østlandet.

Gautefall finner du innenfor 2 timers kjøreavstand fra både fra Kristiansand og Tønsberg. 

Høgfjell Horisont

Ringerike kommune

75 minutter fra Sandvika finner du Høgfjell Horisont på Vikerfjell, 35 romslige hyttetomter med spektakulær utsikt over Sperillen og deler av Ringerike.

På Høgfjell Horisont kan du velge mellom populære hyttetyper fra alle Faun Gruppen sine hytteselskaper.

Hurdalslia Hyttegrend

Hurdal kommune

Hurdal er et idyllisk område med flotte skoger og innsjøer som er perfekt for hyttelivet.

Her kan man nyte naturen og frisk luft, fiske, bade, gå på tur og sykle i vakre omgivelser. Hurdal har også et skianlegg som er populært om vinteren.

Med sine vakre omgivelser og mange muligheter for aktiviteter, er Hurdal et flott sted for hytteliv både for familier og for de som søker en avslappende fritid.

Lemonsjøen

Vågå kommune

På Lemonsjøen har du tilgang til fasiliteter større destinasjoner kan by på: sykkelløyper, oppkjørte skispor og skitrekk. Og i tillegg befinner du deg i midt i Jotunheimen med alle mulighetene det gir!

Lygnalia

Gran kommune


Lygna ligger ca 1 time fra Oslo og 45 min fra Gardermoen. Lygnaområdet er, med alle sine aktiviteter og fasiliteter, et yndet reisemål både sommer og vinter.

I sommerhalvåret er det fine turstier, fiskevann, sykkelstier og mulighet for jakt, bær-og soppturer.

På vinteren er området snøsikkert med tidlig snø og et flott ski- og friluftsområde med oppkjørte løyper. Sesongen varer til over påske.

Øysang

Risør kommune

Øysang i Risør ligger idyllisk til på et platå like ovenfor Hødnebøkilen. Her kan du få bygget en nøkkelferdig Nordlyshytte i ett med naturen, og med sjøen som nærmeste nabo. 

Sørlandsleia

Tvedestrand kommuneMidt mellom Lyngør og Tvedestrand finner du Sørlandsleia.

Et vakkert og solrikt hytteområde som starter der bølgene slutter. Her kan du oppleve det beste sørlandskysten har å by på, i eget tempo.

På Sørlandsleia får du spektakulær utsikt og sol fra morgen til kveld.

Store Blefjell

Notodden kommune

Her får du hytter i eventyrlig landskap på Store Blefjell, levert av Faun Gruppen. Med spennende og variert natur gir mange muligheter for å utfolde seg ute.

Ønsker du deg et hytteliv i rolige  omgivelser i et koselig hyttefelt bør du vurdere Store Blefjell. 

Turufjell

Flå kommune

Turufjell er en destinasjon for fjell- og naturopplevelser i Flå i Hallingdal, under to timer fra Oslo. Det ligger vestvendt på solsiden i Flå, slik at du kan nyte fantastisk utsikt og solskinn – enten du sitter i hytteveggen, eller er ute i skiløypa.

Turufjell byr på allsidige aktiviteter og opplevelser hele året. Her finner du langrennsløyper og alpinbakker, turstier og pumptracks, Bjørnepark og fiskevann. Perfekt for både store og små, friskuser og mosjonister.

Turufjell Sprenåsgrenda

Flå kommune

Sprenåsgrenda er ett samarbeidsprosjekt mellom Faun og Turufjell. 

Området ligger solvendt og lett tilgjengelig på Turufjell i Hallingdal, under 2 timer fra Oslo.

Her får du skisporet et stavtak fra hytteveggen, alpinanlegg og høyfjell i umiddelbar nærhet. 

Vik Fjellandsby

Vik i sogn kommune


Ølsjølitoppen

Etnedal kommuneHyttefeltet på Ølsjølitoppen er en ny perle på Lenningen i Valdres. Tomtene ligger i naturskjønne omgivelser på over 1000 meter og byr på flotte opplevelser året rundt.

Her har du snøgaranti gjennom hele vinteren, og vernet natur som sikrer at du alltid vil beholde den flotte utsikten og de naturlige omgivelsene.

Fikstjønn II Tudall

Hjartdal kommune

En attraktiv vinterdestinasjon, med mil på mil med skiløyper i vakkert skogsterreng og et fantastisk høgfjell

Sjusjøparken

Ringsaker kommuneVi åpner nå salget av 29 tomter midt i eldoradoet av langrennsløyper på Sjusjøen!

Tomteområdet ligger sentralt til på Sjusjøen, like nord for selve Sjusjøvannet, nærmere bestemt på tomta der gamle Sjusjøen Høyfjellshotell lå. Her får du det fantastiske skiterrenget rett utenfor hyttedøra!

Slevik hyttepark

Fredrikstad kommune

Slevik Hyttepark, beliggende utenfor Fredrikstad og kun et steinkast unna Hankø, er et idyllisk sted hvor du kan nyte deilige sommerdager.

Med gangavstand til sjøen, er dette et perfekt sted for de som ønsker å komme nærmere naturen og samtidig ha tilgang til alt det Fredrikstad og Hankø har å by på.

Søtelifjell

Sigdal kommuneSøtelifjell Hyttegrend, som ligger vakkert til inntil nasjonalparken Trillemarka, er en perle for naturelskere og friluftsentusiaster.

Dette idylliske området tilbyr en unik mulighet til å oppleve den storslåtte naturen på nært hold, samtidig som du kan nyte komforten dagens hytteliv byr på.

Oslia

Trysil kommune

Oslia ligger idyllisk til ved Osas's utløp i nordenden på Osensjøen. Området byr på et mangfold av aktivitetsmuligheter.

For den som ønsker en fritidsbolig som kan benyttes alle fire årstider er beliggenheten perfekt. På Osensjøen er det mulighet for båtliv og vannsport. Det er ypperlig område for jakt- fiske og turterreng.

Dombås Hyttepark

Dovre kommuneDombås Hyttepark har 40 fantastiske hyttetomter med slående utsikt nedover vakre Lesja i retning Bjorli.

Hytteparken ligger helt inntil både et flott alpinanlegg og en langrenn- og skiskytterstadion, så her snakker vi ski in - ski out! Ta kontakt for privat tomtevisning.

Finner du ikke området eller tomta du ønsker deg?

-Ta kontakt med en av våre hyttekonsulenter, så hjelper vi deg med å finne den perfekte destinasjon