nordlyshytter

Tilpasninger

Med unntak av vinduer og dører leveres hele hytta med ubehandlede overflater som standard. Her er det store muligheter til å sette sitt eget preg på hytta ved å behandle selv i egne farger, eller å få det ferdig behandlet fra fabrikk i våre alternativer.

Ønsker du å se hvilke tilvalgsløsninger du kan gjøre på våre hytter så kan du se vår tilvalgskatalog her.

Gulv og trappetrinn

Gulvet i hytta kan leveres overflatebehandlet i våre utvalgte farger. Med fargebehandlingen leveres furugulvet også børstet for å få en mer slitesterk overflate. Trapp kan leveres hvitmalt eller koksgrå med trinn i tilnærmet samme farge som gulv. Rekkverket i trappen leveres med stålspiler, alternativt hvitmalte eller koksgrå trespiler.

Utvendig panel

Utvendig kledning kan leveres med tre-strøksbehandling gjort på fabrikk. Panel, omramming og vindskier leveres råtebehandlet, grunnet og med beis eller maling i våre utvalgte farger. Synlige snittflater, dragere og søyler må behandles av kunde i etterkant. Liggende dobbelfals panel leveres som standard. Stående Låvekledning Rett kan leveres som
alternativ.

Innvendig tak og panel

Innvendig vegg- og takpanel kan leveres ferdig behandlet fra fabrikk i vårt fargeutvalg. Stående skyggepanel leveres som standard. Alternativt kan slettpanel leveres uten pristillegg.

Bad

Bad leveres med panel på vegger og flislagt gulv og dusjhjørne. Alternativt kan bad leveres med flislagte vegger som et tilvalg.

Kjøkken

Ved nøkkelferdig hytte* følger komplett kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer fra Huseby med i leveransen. Standard løsning leveres med fronter i modellen Pinje.

Badstu

I alle våre modeller kan vi gjøre tilpasninger på planløsningen for å levere badstue om ønskelig. Det leveres da med granpanel til vegg og tak og trerister som legges rett på betonggulvet. Materialer til sittebenker følger også med.

*Nøkkelferdig løsning fra Nordlyshytter innebærer totalentreprise over mur med elektro og vvs som sideentreprise.