nordlyshytter

Lofoten 103

Lofoten 103 med sine tre soverom i første etasjeer et utmerket valg for familier som ønsker plass til å kunne ha med venner på helgeturer og ferier.

Hytta har fantastiske vindusløsninger som gir god kontakt med naturen utenfor, og ikke minst flott innslipp av dagslys. Hyttas smale bygningskropp gjør den spesielt egnet på langstrakte tomter. Stue og kjøkken ligger i vinkelløsning og har utgang til en stor terrasse.

Med Max som tilvalg utvides fronten, slik at stue/kjøkken blir enda større og terrassen får en lun krok på hver side.

Barna finner raskt sitt favorittsted på loftstua med panoramavinduer og god boltreplass.

Nøkkelferdig*

2.675.000,-

Elektroklar

1.785.000,-

Byggesett

1.297.800,-

Teknisk info

Romfordeling

BYA kvm.

110,00 m²

T-BRA

96,10 m²

BRA

96,10 m2

Lengde

13,55 m2

Bredde

8,85 m²

Høyde

5,00 m

Takvinkel

30˚

Gesims

5,00 m

1. etg.

Entré
Stue/kjøkken
3 soverom
Baderom
WC
Garderobe
Utvendig bod

Hems

3 loftsrom

*Nøkkelferdig leveranse betyr totalentreprise over mur med elektriker og rørlegger som sideentrepriser.

Lurer du på noe?

Har du spørsmål om priser eller tilpasninger så nøl ikke med å ta kontakt. Vi hjelper deg hele veien.

Innvendig standard

 • 1.etasje: Entré m/trapp, garderobe, wc, stue/kjøkken, gang, bad/wc/vaskerom og 3 soverom.

  Hems: Loftstue og 2 loftsrom.

 • Hytta har velkomsttram i tilknytning til inngangspartiet og ytterdør til både entré og en stor bod med plass til turutstyr. Entreen oppleves åpen og innbydende med god sikt til stuens gode vindusflater. Entreen er også romslig i størrelse, med tilliggende garderobe som har plass til skyvedørsgarderobe. Fra entreen er det adkomst til wc-rom og trapp til hemsen.

  Nøkkelferdig leveres både garderobe og entré med gulvfliser og varmekabler. I entreen er det i tillegg dimbare LED-downlights i fargen matt hvit. Vegger og tak leveres med ubehandlet furupanel, type skygge skrå, noe som er gjennomgående i alle oppholdsrom, og trappen leveres ubehandlet med stål/trespiler i rekkverk og returgelender.

 • Stue og kjøkken ligger åpent i vinkelløsning – et innbydende allrom med store vinduer som trekker blikket mot livet på utsiden. Med Max som tilvalg utvides fronten slik at rommet blir enda større. Det er også utgang via tofløyet dør til en stor terrasse som kan møbleres med flere sittegrupper. 

  Nøkkelferdig hytte leveres med en stilig peisovn som har glass på tre sider, slik at flammene kan nytes fra både spisebordet og sofaen. Rommets overflater er panel og ubehandlet furugulv, og om fargebehandlingspakke velges, blir gulvet behandlet med hardvoksolje.

  Kjøkkenet ligger tilbaketrukket, og nøkkelferdig leveres en innholdsrik, stilfull innredning fra Ikea med integrerte hvitevarer fra Whirlpool og Electrolux. Innredningen monteres i hjørneløsning og har en halvøy med barløsning foran. Frontene er type Bodarp, en matt grågrønn farge, men andre fronter kan velges som tilvalg. Hvitevarene består av kombiskap, oppvaskmaskin, ventilator med kullfilter, samt stekeovn og induksjonstopp. Over kjøkkenet leveres dimbare LED-downlights.

 • Hytta har tre soverom i første etasje, to med plass til dobbeltseng og ett med plass til familiekøye. I tillegg har hemsen to gode rom med barnesikring på vinduene, så her kan storfamilien feriere sammen og invitere med venner. I alle soverommene er det plass til garderobeskap. I tillegg er det eget garderoberom ved entreen, knekott på hemsen og en bod med utvendig adkomst ved inngangspartiet.

 • Loftstua er stor og vinkelformet med flott lys og utsikt via store panoramavinduer i front. Å ha muligheten til å trekke seg tilbake kan være ideelt, både for voksne og barn. Rommet har fine takvinkler, og stilen holdes lik som i øvrige oppholdsrom, med paneloverflater og furugulv. I himling leveres LED-downlights med dimmer, i fargen matt hvit.

 • Hytta har bad i tilknytning til soverommene og eget wc-rom ved entreen. Nøkkelferdig leveres badet med gulvfliser, sokkelflis og varmekabler. Dusjsonen har nedsenket gulv med mosaikkfliser, mens veggene har fliser i 30 x 60 cm. Øvrige vegger og tak har ubehandlet furupanel, og i himling innfelles LED-downlights som kan dimmes.

  Badet utstyres med Porsgrund Pro vegghengt toalett og 60 cm porselensservant på skuffer som har demping. Frontene er hvite og over servanten er det speil med lyslist. Dusjhjørnet er 90 x 90 cm, type Victoria i herdet glass, og blandebatteri til både dusj og servant er fra Oras. Badet har også opplegg til vaskemaskin.

 • Wc-rommet har ubehandlet furugulv, panelvegger og paneltak. Nøkkelferdig leveres et Porsgrunn Pro vegghengt toalett, servantskap i 41 cm bredde med hvit dør og porselensservant, samt speil.

 • Hytta leveres nøkkelferdig med gulvvarme i entré, garderobe og bad. I tillegg leveres panelovner i stue, kjøkken, hems og soverom, samt peisovn fra Nordpeis i stue/kjøkken, type Duo 1 i svart utførelse, med svart plate under og tilpasset stålpipe.

 • - Bygges etter TEK 17.
  - 200 liter varmtvannsbereder plasseres i utebod.
  - Rør-i-rør system og fordelerskap.
  - Luftespalte i alle vinduer, unntatt skråvinduer.
  - Én lufteventil på bad, wc og i utvendig bod.
  - Mekanisk avtrekk fra bad.
  - Elinstallasjon i henhold til NEK 400, skjult anlegg. 
  - Utvendig inntaksskap for måler.
  - Innvendig sikringsskap med jordfeilautomater. 
  - LED-downlights med dimmer i entré, bad, kjøkken og hems.
  - Utebelysning, bryter og fotocelle/astrour.
  - To utvendige stikkontakter.
  - Frostsikker utekran.
  - Seriekoblede brannvarslere i nøkkelferdig leveranse.

Meld interesse for modellen