nordlyshytter

Lofoten 112

Lofoten 112 er med sine 102 m2 BRA største modell i serien og leveres med samme arealeffektive og fleksible planløsningen som de mindre hyttene. Denne modellen har tre soverom i 1.etasje og to komplette bad inkludert i standard.
Lofoten 112 har i tillegg en romslig entre med god plass til garderobeløsninger som gjør at det ikke oppleves trangt selv med mange på hytta.

Ved behov kan modellen utvides i lengderetningen og/eller med panoramaløsning i midtpartiet.

Nøkkelferdig*
2.855.000,-

Elektroklar

1.890.000,-

Byggesett

1.330.000,-

Teknisk info

Romfordeling

BYA

113,60 m²

GUA

160,40 m²

BRA

102,20 m2

Lengde

15,33 m

Bredde

7,35 m

Høyde

5,00 m

Takvinkel

30˚

Gesims

5,00 m

1. etg.

Entré/gang
Garderobe
Stue/kjøkken
3 Soverom
2 Bad

Utvendig bod
Terrasse

Hems

3 loftsrom
1 kottluke 

Utvendig fargebehandling pris 39 000,-
Innvendig fargebehandling pris 130 000,- 

*Nøkkelferdig leveranse betyr totalentreprise over mur med elektriker og rørlegger som sideentrepriser.

Lurer du på noe?

Har du spørsmål om priser eller tilpasninger så nøl ikke med å ta kontakt. Vi hjelper deg hele veien.

Innvendig standard

 • 1.etasje: Entré m/trapp, garderobe, 2 bad, stue/kjøkken, gang og 3 soverom.

  Hems: Loftstue og 2 loftsrom.

 • Hytta har velkomsttram i tilknytning til inngangspartiet og ytterdør til både entré og en stor bod med plass til turutstyr. Entreen oppleves åpen og innbydende med god sikt til stuens gode vindusflater. Entreen er også romslig i størrelse, med tilliggende garderobe og trapp til hemsen. Det ene badet i hytta har også adkomst fra entreen.

  Nøkkelferdig leveres både garderobe og entré med gulvfliser og varmekabler. I entreen er det i tillegg dimbare LED-downlights i fargen matt hvit. Vegger og tak leveres med ubehandlet furupanel, type skygge skrå, noe som er gjennomgående i alle oppholdsrom, og trappen leveres ubehandlet med stål/trespiler i rekkverk og returgelender.

 • Stue og kjøkken ligger åpent i vinkelløsning – et innbydende allrom med store vinduer som trekker blikket mot livet på utsiden. Her kan hele familien samles til måltider og brettspill rundt spisebordet, eller til avslapning og gode samtaler i sofaen. Med Max som tilvalg utvides fronten slik at rommet blir enda større. Det er også utgang via tofløyet dør til en stor terrasse som kan møbleres med flere sittegrupper. 

  Nøkkelferdig hytte leveres med en stilig peisovn som har glass på tre sider, slik at flammene kan nytes fra både spisebordet og sofaen. Rommets overflater er panel og ubehandlet furugulv, og om fargebehandlingspakke velges, blir gulvet behandlet med hardvoksolje.

  Kjøkkenet ligger tilbaketrukket, og nøkkelferdig leveres en innholdsrik, stilfull innredning fra Ikea med integrerte hvitevarer fra Whirlpool og Electrolux. Innredningen monteres i hjørneløsning og har en halvøy med barløsning foran. Frontene er type Bodarp, en matt grågrønn farge, men andre fronter kan velges som tilvalg. Hvitevarene består av kombiskap, oppvaskmaskin, ventilator med kullfilter, samt stekeovn og induksjonstopp. Over kjøkkenet leveres dimbare LED-downlights.

 • Loftstua er stor og vinkelformet med flott lys og utsikt via store panoramavinduer i front. Stua blir raskt favorittstedet til barna, men er også et deilig sted for voksne å trekke seg tilbake for egentid. Rommet har fine takvinkler, og stilen holdes lik som i øvrige oppholdsrom, med paneloverflater og furugulv. I himling leveres LED-downlights med dimmer, i fargen matt hvit.

 • Hytta har to bad, hvor ett har adkomst fra entreen og det andre fra en gang i tilknytning til soverommene. Nøkkelferdig leveres begge bad med gulvfliser i 30 x 60 cm, sokkelflis og varmekabler. Dusjsonen har nedsenket gulv med mosaikkfliser, mens veggene har fliser i 30 x 60 cm. Øvrige vegger og tak har ubehandlet furupanel, og i himling innfelles LED-downlights med dimmer. 

  Badene utstyres med Porsgrund Pro vegghengt toalett og 60 cm porselensservant på skuffer som har demping. Frontene er hvite og over servanten er det speil med lyslist. Dusjhjørnet er 90 x 90 cm, type Victoria i herdet glass, og blandebatteri til både dusj og servant er fra Oras. Badet ved soverommene har i tillegg opplegg for vaskemaskin.

 • Hytta har tre soverom i første etasje, to med plass til dobbeltseng og ett med plass til familiekøye. I tillegg har hemsen to store rom med barnesikring på vinduene, så her er det god plass til å ha med venner på hytteturene. I alle soverommene er det plass til garderobeskap. I tillegg er det eget garderoberom ved entreen, knekott på hemsen og en bod med utvendig adkomst ved inngangspartiet.

 • Hytta leveres nøkkelferdig med gulvvarme i entré, garderobe og to bad. I tillegg leveres panelovner i stue, kjøkken, hems og soverom, samt peisovn fra Nordpeis i stue/kjøkken, type Duo 1 i svart utførelse, med svart plate under og tilpasset stålpipe.

 • - Bygges etter TEK 17.
  - 200 liter varmtvannsbereder plasseres i utebod.
  - Rør-i-rør system og fordelerskap.
  - Luftespalte i alle vinduer, unntatt skråvinduer.
  - Én lufteventil per bad og i utvendig bod.
  - Mekanisk avtrekk fra begge bad.
  - Elinstallasjon i henhold til NEK 400, skjult anlegg. 
  - Utvendig inntaksskap for måler.
  - Innvendig sikringsskap med jordfeilautomater. 
  - LED-downlights med dimmer i entré, bad, kjøkken og hems.
  - Utebelysning, bryter og fotocelle/astrour.
  - To utvendige stikkontakter.
  - Frostsikker utekran.
  - Seriekoblede brannvarslere i nøkkelferdig leveranse.

Meld interesse for modellen
 
 

Skriv inn melding