nordlyshytter

Lofoten 76

Lofoten 76 er beskjeden i størrelse, men overaskende innholdsrik da den arealeffektive planløsningen med hems gir sengeplasser til hele åtte personer.

Lofoten 76 har et åpent stue-og kjøkkenareal langs fasaden av hytta med plasstil både langbord og sofagruppe med god utsikt til omgivelsene. Med romslig hemsstue på 21,6 m2 har familiensyngste mulighet til å trekke seg tilbake for egne aktiviteter,

Nøkkelferdig*
2.290.000,-

Elektroklar

1.550.000,-

Byggesett

1.145.000,-

Teknisk info

Romfordeling

BYA

73,80 m²

GUA

104,70 m²

BRA

65,20 m2

Lengde

9,93 m

Bredde

7,35 m

Høyde

5,00 m

Takvinkel

30˚

Gesims

5,00 m

1. etg.

Entré
Stue/kjøkken
2 soverom
Bad

Terrasse

Hems

3 loftsrom
1 kottluke

Utvendig fargebehandling pris 31 000,-
Innvendig fargebehandling pris 85 000,- 

*Nøkkelferdig leveranse betyr totalentreprise over mur med elektriker og rørlegger som sideentrepriser.

Lurer du på noe?

Har du spørsmål om priser eller tilpasninger så nøl ikke med å ta kontakt. Vi hjelper deg hele veien.

Innvendig standard

 • 1. .etasje: Entré m/trapp, bad/wc/vaskerom, 2 soverom og stue/kjøkken.

  Hems: Loftstue og to loftsrom.

 • Hytta har inngang fra baksiden, via en velkomsttram og inntrukket ytterdør med glassfelt. Entreen oppleves åpen og innbydende med god sikt til stuens gode vindusflater. Like innenfor døren er det plass til garderobeløsning. Fra entreen er det trapp til hemsen, samt dør inn til badet og det ene soverommet.

  Nøkkelferdig leveres entreen med gulvfliser, varmekabler og dimbare LED-downlights i fargen matt hvit. Vegger og tak leveres med ubehandlet furupanel, type skygge skrå, noe som er gjennomgående i alle oppholdsrom. Trappen til hemsen leveres ubehandlet med stål/trespiler i rekkverk og returgelender.

 • Stuen og kjøkkenet er gjennomgående med sjenerøse vindusflater som gir god kontakt med naturen. Det er også tofløyet dør ut til en stor terrasse som følger hele fasaden i front. Oppholdsrommet har sofasone i én ende og kjøkkensone med spiseplass foran vinduene i den andre.

  Nøkkelferdig leveres hytta med peisovn, kjøkkeninnredning og dimbare LED-downlights i kjøkkensonen. Peisovnen er fra Nordpeis med stor glassdør og sideglass, og plasseres slik at flammebildet er synlig fra hele rommet. Gulvet leveres med ubehandlet furu, men blir behandlet med hardvoksolje om fargebehandlingspakke velges. Vegger og tak kles med panel. 

   

  Kjøkkeninnredningen fra Ikea, monteres i hjørneløsning og har integrerte hvitevarer fra Whirlpool og Electrolux. Frontene er type Bodarp, en matt grågrønn farge, men andre fronter kan velges som tilvalg. Hvitevarene består av kombiskap, oppvaskmaskin, ventilator, stekeovn og induksjonstopp.

 • Loftstua har både lys og utsikt via mønevinduene. Den er et kjærkomment ekstrarom for lek og avslapning – et ideelt sted å trekke seg tilbake både for voksne og barn. Rommet har fine takvinkler, og stilen holdes lik som i øvrige oppholdsrom, med paneloverflater og furugulv. I himling leveres LED-downlights med dimmer, i fargen matt hvit.

 • Badet ligger lett tilgjengelig ved entreen og har opplegg for vaskemaskin. Nøkkelferdig leveres badet med gulvfliser, sokkelflis og varmekabler. Dusjsonen har nedsenket gulv med mosaikkfliser, mens veggene har fliser i 30 x 60 cm. Øvrige vegger og tak har ubehandlet furupanel, og i himling innfelles LED-downlights som kan dimmes. 

  Badet utstyres med varmtvannsbereder på 200 liter, Porsgrund Pro vegghengt toalett og 60 cm porselensservant på skuffer som har demping. Frontene er hvite og over servanten er det speil med lyslist. Dusjhjørnet er 90 x 90 cm, type Victoria i herdet glass, og blandebatteri til både dusj og servant er fra Oras.

 • Hytta har to soverom i første etasje og to koselig loftsrom. Soverommene ligger hendig adskilt i hver sin ende av hytta, mens loftsrommene ligger på hver side av loftstua, begge med barnesikring på vinduene. Det er plass til garderobeløsning i soverommene og entreen. På hemsen er det i tillegg lagringsplass i et knekott. 

 • Hytta leveres nøkkelferdig med gulvvarme i entré og bad. I tillegg leveres panelovner i stue/kjøkken, hems og soverom, samt peisovn fra Nordpeis i stue/kjøkken, type Duo 1 i svart utførelse, med svart plate under og tilpasset stålpipe.

 • - Bygges etter TEK 17.
  - 200 liter varmtvannsbereder er plassert på bad.
  - Rør-i-rør system og fordelerskap.
  - Luftespalte i alle vinduer, unntatt skråvinduer.
  - Én lufteventil på bad.
  - Mekanisk avtrekk fra bad og kjøkkenventilator.
  - Elinstallasjon i henhold til NEK 400, skjult anlegg. 
  - Utvendig inntaksskap for måler.
  - Innvendig sikringsskap med jordfeilautomater. 
  - LED-downlights med dimmer i entré, bad, kjøkken og hems.
  - Utebelysning, bryter og fotocelle/astrour.
  - To utvendige stikkontakter.
  - Frostsikker utekran.
  - Seriekoblede brannvarslere i nøkkelferdig leveranse.

Meld interesse for modellen
 
 

Skriv inn melding