nordlyshytter

Lofoten 85

Lofoten 85 er som navnet tilsier noe større enn lillebror Lofoten 76. Det ekstra arealet gir mulighet for en tilbaketrukket kjøkkenløsning med en liten øy mot spisestue.

I bakkant av kjøkkenet er det en praktisk utebod. Lofoten 85 har to store soverom i 1 etasje med rikelig garderobeplass i tillegg til den arealeffektive hemseløsningen som de andre modellene i serien.

Nøkkelferdig*
2.450.000,-

Elektroklar

1.670.000,-

Byggesett

1.215.000,-

Teknisk info

Romfordeling

BYA

82,80 m²

GUA

117,10 m²

BRA

73,50 m2

Lengde

11,13 m

Bredde

7,35 m

Høyde

5,00 m

Takvinkel

30˚

Gesims

5,00 m

1. etg.

Entré
Stue/kjøkken
2 Soverom
Bad

Utvendig bod
Terrasse

Hems

3 Loftsrom
1 Kottluke

Utvendig fargebehandling pris 33 500,-
Innvendig fargebehandling pris 95 000,- 

*Nøkkelferdig leveranse betyr totalentreprise over mur med elektriker og rørlegger som sideentrepriser.

Lurer du på noe?

Har du spørsmål om priser eller tilpasninger så nøl ikke med å ta kontakt. Vi hjelper deg hele veien.

Innvendig standard

 • 1.etasje: Entré m/trapp, bad/wc/vaskerom, 2 soverom og stue/kjøkken.

  Hems: Loftstue og 2 loftsrom.

 • Hytta har inngang på baksiden via en velkomsttram og inntrukket ytterdør med glassfelt. Entreen oppleves åpen og innbydende med god sikt til stuens gode vindusflater. Like innenfor døren er det plass til garderobeløsning. Fra entreen er det trapp til hemsen, samt dør inn til badet og det ene soverommet.

  Nøkkelferdig leveres entreen med gulvfliser, varmekabler og dimbare LED-downlights i fargen matt hvit. Vegger og tak leveres med ubehandlet furupanel, type skygge skrå, noe som er gjennomgående i alle oppholdsrom. Trappen til hemsen leveres ubehandlet med stål/trespiler i rekkverk og returgelender.

 • Stuen og kjøkkenet er gjennomgående og har sjenerøse vindusflater som gir flotte lysforhold fra tre retninger og god kontakt med naturen. Det er også tofløyet dør ut til en stor terrasse som følger hele fasaden i front. Oppholdsrommet har sofasone i én ende av rommet og kjøkkensone med spiseplass foran vinduene i den andre – et hyggelig, sosialt rom for alle anledninger. Med Max som tilvalg utvides fronten slik at rommet blir enda større.

  Nøkkelferdig leveres hytta med peisovn, kjøkkeninnredning og dimbare LED-downlights i kjøkkensonen. Peisovnen er fra Nordpeis med stor glassdør og sideglass, og plasseres slik at flammebildet er synlig fra hele rommet. Gulvet leveres med ubehandlet furu, men blir behandlet med hardvoksolje om fargebehandlingspakke velges. Vegger og tak kles med panel. 

  Kjøkkeninnredningen fra Ikea, monteres i hjørneløsning og har integrerte hvitevarer fra Whirlpool og Electrolux. Frontene er type Bodarp, en matt grågrønn farge, men andre fronter kan velges som tilvalg. Hvitevarene består av kombiskap, oppvaskmaskin, ventilator, stekeovn og induksjonstopp.

 • Loftstua får både dagslys og utsikt fra mønevinduene. Den er et kjærkomment ekstrarom for lek og avslapning, ideelt for både store og små. Rommet har fine takvinkler, og stilen holdes lik som i øvrige oppholdsrom, med paneloverflater og furugulv. I himling leveres LED-downlights med dimmer, i fargen matt hvit.

 • Badet ligger lett tilgjengelig ved entreen og har opplegg for vaskemaskin. Nøkkelferdig leveres badet med gulvfliser, sokkelflis og varmekabler. Dusjsonen har nedsenket gulv med mosaikkfliser, mens veggene har fliser i 30 x 60 cm. Øvrige vegger og tak har ubehandlet furupanel, og i himling innfelles LED-downlights som kan dimmes. 

  Badet utstyres med varmtvannsbereder på 200 liter, Porsgrund Pro vegghengt toalett og 60 cm porselensservant på skuffer som har demping. Frontene er hvite og over servanten er det speil med lyslist. Dusjhjørnet er 90 x 90 cm, type Victoria i herdet glass, og blandebatteri til både dusj og servant er fra Oras.

 • Hytta har to gode soverom i første etasje med plass til dobbeltseng. I tillegg er det to koselig rom på hemsen, på hver side av loftstua, så her er det er mulighet for mange sengeplasser. Vinduene på loftsrommene har barnesikring. Soverommene i første etasje ligger adskilt i hver sin ende av hytta, og begge har plass til garderobeskap. Det er også garderobeplass i entreen og lagringsplass i et knekott på hemsen.

 • Hytta leveres nøkkelferdig med gulvvarme i entré og bad. I tillegg leveres panelovner i stue/kjøkken, hems og soverom, samt peisovn fra Nordpeis i stue/kjøkken, type Duo 1 i svart utførelse, med svart plate under og tilpasset stålpipe.

 • - Bygges etter TEK 17.
  - 200 liter varmtvannsbereder er plassert på bad.
  - Rør-i-rør system og fordelerskap.
  - Luftespalte i alle vinduer, unntatt skråvinduer.
  - Én lufteventil på bad.
  - Mekanisk avtrekk fra bad og kjøkkenventilator.
  - Elinstallasjon i henhold til NEK 400, skjult anlegg. 
  - Utvendig inntaksskap for måler.
  - Innvendig sikringsskap med jordfeilautomater. 
  - LED-downlights med dimmer i entré, bad, kjøkken og hems.
  - Utebelysning, bryter og fotocelle/astrour.
  - To utvendige stikkontakter.
  - Frostsikker utekran.
  - Seriekoblede brannvarslere i nøkkelferdig leveranse.

Meld interesse for modellen
 
 

Skriv inn melding