nordlyshytter

Lofoten 94

Lofoten 94 gir en luftig, naturnæropplevelse med store vinduer og åpen planløsning. Her kan storfamilien feriere sammen, samtidig som det er muligheter til å trekke seg tilbake.

Loftstua byr på god utsikt gjennom panoramavinduer i front, og ligger som et knutepunkt mellom to romslige loftsrom.

Det er også to gode soverom i første etasje. Stuen og kjøkkenet ligger i vinkelløsning og har utgang til en flott terrasse.
Med max som tilvalg utvides fronten, slik at stuen blir enda større og terrassen får en lun krok på hver side.

Nøkkelferdig*

2.565.000,-

Elektroklar

1.740.000,-

Byggesett

1.274.100,-

Teknisk info

Romfordeling

BYA kvm.

100,90 m²

T-BRA

87,80 m²

BRA

87,80 m2

Lengde

12,35 m2

Bredde

8,85 m²

Høyde

5,00 m

Takvinkel

30˚

Gesims

5,00 m

1. etg.

Gang/entré
Stue/kjøkken
2 soverom
Bad
Garderobe
Utvendig bod
Innvendig bod
Terrasse

Hems

3 loftsrom

*Nøkkelferdig leveranse betyr totalentreprise over mur med elektriker og rørlegger som sideentrepriser.

Lurer du på noe?

Har du spørsmål om priser eller tilpasninger så nøl ikke med å ta kontakt. Vi hjelper deg hele veien.

Innvendig standard

 • 1.etasje: Entré m/trapp, garderobe, stue/kjøkken, gang, bad/wc/vaskerom, bod og 2 soverom.

  Hems: Loftstue og 2 loftsrom.

 • Hytta har velkomsttram i tilknytning til inngangspartiet og ytterdør til både entré og en stor bod med plass til turutstyr. Entreen oppleves åpen og innbydende med god sikt til stuens gode vindusflater. Entreen er også romslig i størrelse, med tilliggende garderobe og trapp til hemsen.

  Nøkkelferdig leveres både garderobe og entré med gulvfliser og varmekabler. I entreen er det i tillegg dimbare LED-downlights i fargen matt hvit. Vegger og tak leveres med ubehandlet furupanel, type skygge skrå, noe som er gjennomgående i alle oppholdsrom, og trappen leveres ubehandlet med stål/trespiler i rekkverk og returgelender.

 • Stue og kjøkken ligger åpent i vinkelløsning – et innbydende allrom med store vinduer som trekker blikket mot livet på utsiden. Med Max som tilvalg utvides fronten slik at rommet blir enda større. Det er også utgang via tofløyet dør til en stor terrasse som kan møbleres med flere sittegrupper. 

  Videre leveres nøkkelferdig hytte med en stilig peisovn som har glass på tre sider, slik at flammene kan nytes fra både spisebordet og sofaen. Rommets overflater er panel og ubehandlet furugulv. Om fargebehandlingspakke velges, blir gulvet behandlet med hardvoksolje.

  Kjøkkenet ligger tilbaketrukket, og nøkkelferdig leveres en innholdsrik, stilfull innredning fra Ikea med integrerte hvitevarer fra Whirlpool og Electrolux. Innredningen monteres i hjørneløsning og har en halvøy med barløsning foran. Frontene er type Bodarp, en matt grågrønn farge, men andre fronter kan velges som tilvalg. Hvitevarene består av kombiskap, oppvaskmaskin, ventilator med kullfilter, samt stekeovn og induksjonstopp. Over kjøkkenet leveres dimbare LED-downlights.

 • Loftstua har både lys og utsikt via store panoramavinduer i front – et kjærkomment ekstrarom for lek og avslapning. Å ha muligheten til å trekke seg tilbake kan være ideelt, både for voksne og barn. Rommet har fine takvinkler, og stilen holdes lik som i øvrige oppholdsrom, med paneloverflater og furugulv. I himling leveres LED-downlights med dimmer, i fargen matt hvit.

 • Badet ligger i tilknytning til en gang med to soverom og en liten bod. Nøkkelferdig leveres badet med gulvfliser, sokkelflis og varmekabler. Dusjsonen har nedsenket gulv med mosaikkfliser, mens veggene har fliser i 30 x 60 cm. Øvrige vegger og tak har ubehandlet furupanel, og i himling innfelles LED-downlights som kan dimmes. 

  Badet utstyres med Porsgrund Pro vegghengt toalett og 60 cm porselensservant på skuffer som har demping. Frontene er hvite og over servanten er det speil med lyslist. Dusjhjørnet er 90 x 90 cm, type Victoria i herdet glass, og blandebatteri til både dusj og servant er fra Oras. Badet har også opplegg til vaskemaskin.

 • Hytta har to gode soverom i første etasje med plass til dobbeltseng. I tillegg er det to store rom på hemsen, på hver side av loftstua, så her er det er mulighet for mange sengeplasser. Vinduene på loftsrommene har barnesikring. 

  Soverommene i første etasje ligger i tilknytning til en liten gang med bad og bod, og begge har plass til garderobeskap. I det største rommet kan det monteres skyvedørsgarderobe langs en hel vegg. Videre har hytta egen garderobe i tilknytning til entreen, knekott på hemsen og en stor bod med utvendig adkomst ved inngangsdøren.

 • Hytta leveres nøkkelferdig med gulvvarme i entré, garderobe og bad. I tillegg leveres panelovner i stue, kjøkken, hems og soverom, samt peisovn fra Nordpeis i stue/kjøkken, type Duo 1 i svart utførelse, med svart plate under og tilpasset stålpipe.

 • - Bygges etter TEK 17.
  - 200 liter varmtvannsbereder plasseres i utebod.
  - Rør-i-rør system og fordelerskap.
  - Luftespalte i alle vinduer, unntatt skråvinduer.
  - Én lufteventil på bad og i utvendig bod.
  - Mekanisk avtrekk fra bad.
  - Elinstallasjon i henhold til NEK 400, skjult anlegg. 
  - Utvendig inntaksskap for måler.
  - Innvendig sikringsskap med jordfeilautomater. 
  - LED-downlights med dimmer i entré, bad, kjøkken og hems.
  - Utebelysning, bryter og fotocelle/astrour.
  - To utvendige stikkontakter.
  - Frostsikker utekran.
  - Seriekoblede brannvarslere i nøkkelferdig leveranse.

Meld interesse for modellen