nordlyshytter

Polar 110

Polar 110 byr på panorama til naturen fra et stort utbygg i front med vinduer hele veien til mønet – en perfekt hytte for utsiktstomter. Med Max som tilvalg får du mulighet til å utvide fronten ytterligere.

Hytta har plass nok til at storfamilien kan ha med venner på helgeturer og ferier. For i tillegg til to rom og stue på hemsen, er det to gode soverom i første etasje. Stuen og kjøkkenet er hyttas naturlige samlingspunkt for måltider, sofahygge og peiskos.

Nøkkelferdig*

2.785.000,-

Elektroklar

1.877.000,-

Byggesett

1.371.500,-

Teknisk info

Romfordeling

BYA kvm.

94,80 m²

T-BRA

100,10 m²

BRA

94,80 m2

Lengde

12,35 m2

Bredde

12,35 m²

Høyde

5,00 m

Takvinkel

30˚

Gesims

3,60 m

1. etg.

Entré
Stue
Kjøkken
2 soverom
Bad
WC
Utvendig bod
Innvendig bod

Hems

3 loftsrom

*Nøkkelferdig leveranse betyr totalentreprise over mur med elektriker og rørlegger som sideentrepriser.

Lurer du på noe?

Har du spørsmål om priser eller tilpasninger så nøl ikke med å ta kontakt. Vi hjelper deg hele veien.

Innvendig standard

 • 1. etasje: Entré/gang med trapp, garderobe, bad/wc/vaskerom, badstue, bod, 2 soverom og stue/spisestue/kjøkken.

  Hems: Loftstue og 2 loftsrom.

 • I tilknytning til inngangspartiet på baksiden av hytta er det en romslig platting med boddør og entrédør. Inne i entreen er det åpen løsning mot stua, og man får umiddelbart en smakebit på hyttas imponerende vindusfasade. Entreen er også romslig i størrelse, med tilliggende garderobe og trapp til hemsen.

  Nøkkelferdig leveres entré, garderobe og gang med gulvfliser, gulvvarme og LED-downlights. Vegger og tak leveres med ubehandlet panel, type skygge skrå, og trappen leveres ubehandlet med stål/trespiler i rekkverk og returgelender.

 • Stua ligger i hyttas utbygg med nydelig takhøyde og vinduer til mønet. Utsikten til naturen kan nytes mot tre retninger, og på fine dager kan man trekke ut på en stor terrasse via tofløyet dør. Utbygget skaper gode, lune uteplasser på terrassen, tilpasset skiftende vær- og vindforhold. 

  Stuen er dessuten åpen mot spisestuen og kjøkkenet, og nøkkelferdig monteres en moderne peisovn slik at flammebildet kan nytes fra både sofasonen og spisebordet. Gulvet leveres med ubehandlet furu, mens vegger og tak kles med panel. Gulvflaten blir behandlet med hardvoksolje om fargebehandlingspakke velges.

 • Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stuen, men samtidig godt tilbaketrukket. Nøkkelferdig leveres det dimbare LED-downlights i himling og Ikea kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer fra Whirlpool og Electrolux. Innredningen monteres i hjørneløsning og har i tillegg en halvøy foran med barløsning – perfekt for enkel servering og gode samtaler mens maten lages. 

  Frontene er type Bodarp, som har en matt grågrønn farge, men andre fronter kan velges som tilvalg. Hvitevarene består av kombiskap, oppvaskmaskin, ventilator med kullfilter, stekeovn og induksjonstopp.

 • På hemsen er det en lys, stilig loftstue som ligger med galleri mot stuen og de flotte mønevinduene. Rekkverket på galleriet har glass med innramming i ubehandlet panel, slik at lys- og utsiktsforhold blir optimale. Loftstuen er et kjærkomment ekstrarom for lek og avslapning, og ligger som et sosialt punkt mellom to loftsrom. Hemsen har samme type overflater som første etasje, pluss LED-downlights med dimmer, i fargen matt hvit.

 • Denne hytta byr på ekstra luksus med badstue i tilknytning til badet. Badet har inngang like innenfor entrédøren, og lenger inn i gangen er det adkomst til et wc-rom. Nøkkelferdig leveres badet med gulvfliser, sokkelflis og varmekabler. Dusjsonen har nedsenket gulv med mosaikkfliser, mens veggene har fliser i 30 x 60 cm. Øvrige vegger og tak har ubehandlet furupanel, og i himling innfelles LED-downlights med dimmer. 

  Badet utstyres med Porsgrund Pro vegghengt toalett og 60 cm porselensservant på skuffer som har demping. Frontene er hvite og over servanten er det speil med lyslist. Dusjhjørnet er 90 x 90 cm, type Victoria i herdet glass, og blandebatteri til både dusj og servant er fra Oras. Badet har også opplegg for vaskemaskin.

 • Fra badet er det direkte inngang til badstua, som leveres med ubehandlet, skyggegrå panel i gran på vegger og tak. Gulv leveres med avrundet granlekter til tremmegulv, samt sittebenker. Badstudør leveres som glassdør i universal slagretning i en bronsetonet farge. Badstueovn leveres av elektriker.

 • Wc-rommet har ubehandlet furugulv, panelvegger og paneltak. Nøkkelferdig leveres et Porsgrunn Pro vegghengt toalett, servantskap i 41 cm bredde med hvit dør og porselensservant, samt speil.

 • I hytta er det to gode soverom i første etasje og to loftsrom på hemsen. Hovedsoverommet har plass til dobbeltseng, mens det andre soverommet passer perfekt til familiekøye. Loftsrommene har vinduer med barnesikring og ligger på hver side av loftstua.

  Ellers har hytta egen garderobe ved entreen og plass til skap på soverommene. Det er lagringsplass i en innvendig bod, i knekott på hemsen og i en bod med utvendig adkomst ved inngangspartiet.

 • Hytta leveres nøkkelferdig med gulvvarme i entré, bad og garderobe. I tillegg leveres panelovner i stue, kjøkken, hems og soverom, samt peisovn fra Nordpeis i stue/kjøkken, type Duo 1 i svart utførelse, med svart plate under og tilpasset stålpipe.

 • - Bygges etter TEK 17.
  - 200 liter varmtvannsbereder er plassert i utebod.
  - Rør-i-rør system og fordelerskap.
  - Luftespalte i alle vinduer, unntatt skråvinduer.
  - Én lufteventil per bad, wc og utvendig bod.
  - Mekanisk avtrekk fra bad.
  - Elinstallasjon i henhold til NEK 400, skjult anlegg. 
  - Utvendig inntaksskap for måler.
  - Innvendig sikringsskap med jordfeilautomater. 
  - LED-downlights med dimmer i entré, bad, kjøkken og hems.
  - Utebelysning, bryter og fotocelle/astrour.
  - To utvendige stikkontakter.
  - Frostsikker utekran.
  - Seriekoblede brannvarslere i nøkkelferdig leveranse.

   

Meld interesse for modellen