nordlyshytter

Polar 118

Polar 118 er en utmerket familie- og generasjonshytte, med rikelig av boltreplass både utvendig og innvendig. Hytta har et framskutt midtparti med herlig takhøyde og vinduer helt til mønet.

Her kan man sitte i sofaen og nyte panorama mot naturen rundt, eller trekke ut på en fin terrasse via tofløyede dører.

Med Max som tilvalg får du mulighet til å utvide fronten. Kjøkkenet ligger åpent og sosialt, dog med noe tilbaketrukket arbeidssone.

Nøkkelferdig*

2.925.000,-

Elektroklar

1.940.000,-

Byggesett

1.394.900,-

Teknisk info

Romfordeling

BYA kvm.

121,50 m²

T-BRA

108,50 m²

BRA

103,20 m2

Lengde

13,55 m2

Bredde

10,35 m²

Høyde

5,00 m

Takvinkel

30˚

Gesims

3,60 m

1. etg.

Entré
Stue
Kjøkken
3 soverom
2 bad
Badstu
Utvendig bod
Terrasse

Hems

3 loftsrom

*Nøkkelferdig leveranse betyr totalentreprise over mur med elektriker og rørlegger som sideentrepriser.

Lurer du på noe?

Har du spørsmål om priser eller tilpasninger så nøl ikke med å ta kontakt. Vi hjelper deg hele veien.

Innvendig standard

 • 1.etasje: Entré/gang, bad/wc, bad/wc/vaskerom, badstue, 3 soverom og stue/spisestue/kjøkken.

  Hems: Loftstue og 2 loftsrom.

 • Hytta har et inntrukket inngangsparti på baksiden, med terrasseplatting i front som også har dør til en praktisk bod. Inne i entreen bys det på åpen løsning mot stuens utstikk og fantastiske vindusløsninger. Entreen er også romslig i størrelse, med trapp til hemsen og plass til garderobeløsning.

  Nøkkelferdig leveres entré/gang med gulvfliser, gulvvarme og LED-downlights. Vegger og tak leveres med ubehandlet panel, type skygge skrå, og trappen leveres ubehandlet med stål/trespiler i rekkverk og returgelender.

 • Stua ligger i hyttas utbygg med nydelig takhøyde og vinduer til mønet. Utsikten til naturen kan nytes mot tre retninger, og på fine dager kan man trekke ut på en stor terrasse via tofløyet dør. Utbygget skaper gode, lune uteplasser, tilpasset skiftende vær- og vindforhold. 

  Stuen er dessuten åpen mot spisestuen og kjøkkenet, og nøkkelferdig monteres en moderne peisovn slik at flammebildet kan nytes fra både sofasonen og spisebordet. Gulvet leveres med ubehandlet furu, mens vegger og tak kles med panel. Gulvflaten blir behandlet med hardvoksolje om fargebehandlingspakke velges.

 • Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stuen, men samtidig godt tilbaketrukket. Nøkkelferdig leveres det dimbare LED-downlights i himling og Ikea kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer fra Whirlpool og Electrolux. Innredningen monteres i hjørneløsning og har i tillegg en halvøy foran med barløsning – perfekt for enkel servering og gode samtaler mens maten lages. 

  Frontene er type Bodarp, som har en matt grågrønn farge, men andre fronter kan velges som tilvalg. Hvitevarene består av kombiskap, oppvaskmaskin, ventilator med kullfilter, stekeovn og induksjonstopp.

 • På hemsen er det en lys, stilig loftstue som ligger med galleri mot stuen og de flotte mønevinduene. Rekkverket har glass med innramming i ubehandlet panel, slik at lys- og utsiktsforhold blir optimale. Loftstuen er et kjærkomment ekstrarom for lek og avslapning, og ligger som et sosialt punkt mellom to loftsrom. Hemsen har samme type overflater som første etasje, pluss LED-downlights med dimmer, i fargen matt hvit.

 • Hytta har to bad med toalett, dusjhjørne og servantinnredning. Ett av badene har opplegg for vaskemaskin, og ekstra luksus med inngang til badstue. 

  Nøkkelferdig leveres begge bad med gulvfliser i 30 x 60 cm, sokkelflis og varmekabler. Dusjsonen har nedsenket gulv med mosaikkfliser, mens veggene har fliser i 30 x 60 cm. Øvrige vegger og tak har ubehandlet furupanel, og i himling innfelles LED-downlights med dimmer. 

  Badene utstyres med Porsgrund Pro vegghengt toalett og 60 cm porselensservant på skuffer som har demping. Frontene er hvite og over servanten er det speil med lyslist. Dusjhjørnet er 90 x 90 cm, type Victoria i herdet glass, og blandebatteri til både dusj og servant er fra Oras.

 • Fra badet er det direkte inngang til badstua, som leveres med ubehandlet, skyggegrå panel i gran på vegger og tak. Gulv leveres med avrundet granlekter til tremmegulv, samt sittebenker. Badstudør leveres som glassdør i universal slagretning i en bronsetonet farge. Badstueovn leveres av elektriker.

 • I første etasje ligger tre soverom og ett av hyttas bad i tilknytning til en gang. To av soverommene har plass til dobbeltseng, mens det tredje har plass til familiekøye.

  I tillegg til soverommene i første etasje, er det to fine rom på hemsen – så her er det soveplasser nok til storfamilien med venner. Vinduer på loftsrom leveres med barnesikring. Alle soverommene har plass til klesskap eller kommode, og det er oppbevaringsplass i kott på hemsen og i en bod med adkomst fra inngangsterrassen.

 • Hytta leveres nøkkelferdig med gulvvarme i entré og bad. I tillegg leveres panelovner i stue, kjøkken, hems og soverom, samt peisovn fra Nordpeis i stue/kjøkken, type Duo 1 i svart utførelse, med svart plate under og tilpasset stålpipe.

 • - Bygges etter TEK 17.
  - 200 liter varmtvannsbereder er plassert i utebod.
  - Rør-i-rør system og fordelerskap.
  - Luftespalte i alle vinduer, unntatt skråvinduer.
  - Én lufteventil per bad og i utvendig bod.
  - Mekanisk avtrekk fra begge bad.
  - Elinstallasjon i henhold til NEK 400, skjult anlegg. 
  - Utvendig inntaksskap for måler.
  - Innvendig sikringsskap med jordfeilautomater. 
  - LED-downlights med dimmer i entré, to bad, kjøkken og hems.
  - Utebelysning, bryter og fotocelle/astrour.
  - To utvendige stikkontakter.
  - Frostsikker utekran.
  - Seriekoblede brannvarslere i nøkkelferdig leveranse.

Meld interesse for modellen