nordlyshytter

Polar 88

En kompakt, men likefullt romslig og luftig hyttemodell. Med oppholdsrommene plassert i front av hytta er naturens mange opplevelser og overraskelser tilgjengelig til enhver tid. Fra sofakroken, spiseplassen eller kjøkkenbenken.

Nøkkelferdig*

2.545.000,-

Elektroklar

1.718.500,-

Byggesett

1.258.700,-

Teknisk info

Romfordeling

BYA kvm.

91,90 m²

T-BRA

80,90 m²

BRA

75,60 m2

Lengde

9,95 m2

Bredde

9,75 m²

Høyde

5,00 m

Takvinkel

30˚

Gesims

3,60 m

1. etg.

Entré
Stue/kjøkken
2 soverom
Bad
WC
Utvendig bod
Terrasse

Hems

3 loftsrom

*Nøkkelferdig leveranse betyr totalentreprise over mur med elektriker og rørlegger som sideentrepriser.

Lurer du på noe?

Har du spørsmål om priser eller tilpasninger så nøl ikke med å ta kontakt. Vi hjelper deg hele veien.

Innvendig standard

 • 1.etasje: Entré/gang, wc, bad/wc/vaskerom, 2 soverom og stue/kjøkken.

  Hems: Loftstue og 2 loftsrom.

 • Hytta har et inntrukket inngangsparti på baksiden, med velkomsttram i front som også har dør til en praktisk bod.

  Entreen har god størrelse med plass til garderobeskap, trapp til hemsen og åpen løsning mot stuen. Nøkkelferdig leveres entreen med gulvfliser, gulvvarme og LED-downlights i fargen matt hvit.

  Vegger og tak leveres med ubehandlet panel, type skygge skrå. Trapp leveres ubehandlet med stål/trespiler i rekkverk og returgelender.

 • Stuen og kjøkkenet er et nydelig allrom med et fremskutt midtparti som har mønet tak med vinduer hele veien opp. Lysinnslippet er glimrende, ikke bare fra midtpartiet, men også i to andre retninger – en hytte for utsiktstomter.

  Fra midtpartiet er det tofløyet dør til terrasse, og vinkelutbygget skaper gode, lune uteplasser tilpasset skiftende vær- og vindforhold.*

  Rommets utforming gjør det enkel å møblere – her kan man samles til måltider og spillkvelder, så vel som sofahygge. Gulvet leveres med ubehandlet furu, mens vegger og tak kles med panel. Om fargebehandlingspakke er valgt, blir gulvflaten behandlet med hardvoksolje.

  Nøkkelferdig leveres hytta med kjøkkeninnredning, LED-downlights i kjøkkensonen, og en moderne, svart peisovn fra Nordpeis. Peisen gir god varme og ekstra kos med stor glassdør og sideglass for optimalt flammebilde.

  Kjøkkeninnredningen er fra Ikea med integrerte hvitevarer fra Whirlpool og Electrolux, montert i hjørneløsning. Frontene er type Bodarp, en matt grågrønn farge, men andre fronter kan velges som tilvalg. Hvitevarene består av kombiskap, oppvaskmaskin, ventilator, stekeovn og induksjonstopp. Det er plass nok til kjøkkenøy/barløsning, hvis det er ønskelig.

 • På hemsen er det en lys, stilig loftstue som ligger med galleri mot stuen i første etasje og de flotte mønevinduene. Loftstuen har rekkverk i glass med innramming i ubehandlet panel, slik at lys- og utsiktsforhold blir optimale. Loftstuen er et kjærkomment ekstrarom for lek og avslapning, og ligger som et sosialt punkt mellom to loftsrom. Hemsen har samme type overflater som første etasje, pluss LED-downlight med dimmer, i fargen matt hvit.

 • Hytta har både bad og wc-rom, i hver ende av gangen. Badet leveres nøkkelferdig med gulvfliser, sokkelflis og varmekabler. Dusjsonen har nedsenket gulv med mosaikkfliser, mens veggene har fliser i 30 x 60 cm. Øvrige vegger og tak har ubehandlet furupanel, og i himling innfelles LED-downlights med dimmer. 

  Badet utstyres med Porsgrund Pro vegghengt toalett og 60 cm porselensservant på skuffer som har demping. Frontene er hvite og over servanten er det speil med lyslist. Dusjhjørnet er 90 x 90 cm, type Victoria i herdet glass, og blandebatteri til både dusj og servant er fra Oras. Badet har også opplegg for vaskemaskin.

 • Wc-rommet har ubehandlet furugulv, panelvegger og paneltak. Nøkkelferdig leveres et Porsgrunn Pro vegghengt toalett, servantskap i 41 cm bredde med hvit dør og porselensservant, samt speil.

 • Hytta har to soverom i første etasje og to rom på hemsen, så her er det plass til mange. I det største soverommet er det plass til dobbeltseng, mens det andre soverommet har plass til familiekøye. På begge loftsrom leveres vinduene med barnesikring. I hytta er det plass til garderobeløsning i både entré og soverom. I tillegg er det kott i knevegg på hemsen og lagringsplass i en bod med utvendig adkomst ved inngangspartiet.

 • Hytta leveres nøkkelferdig med gulvvarme i entré, bad, vaskerom og garderobe. I tillegg leveres panelovner i stue, kjøkken, hems og soverom, samt peisovn fra Nordpeis i stue/kjøkken, type Duo 1 i svart utførelse, med svart plate under og tilpasset stålpipe. Andre modeller kan velges ut fra tilvalgsliste.

 • - Bygges etter TEK 17.
  - 200 liter varmtvannsbereder er plassert i utebod.
  - Rør-i-rør system og fordelerskap.
  - Luftespalte i alle vinduer, unntatt skråvinduer.
  - Én lufteventil per bad, wc og utvendig bod.
  - Mekanisk avtrekk fra bad og kjøkkenventilator.
  - Elinstallasjon i henhold til NEK 400, skjult anlegg.
  - Utvendig inntaksskap for måler.
  - Innvendig sikringsskap med jordfeilautomater.
  - LED-downlights med dimmer i entré, bad, kjøkken og hems.
  - Utebelysning, bryter og fotocelle/astrour.
  - To utvendige stikkontakter.
  - Frostsikker utekran.
  - Seriekoblede brannvarslere i nøkkelferdig leveranse.

Meld interesse for modellen