nordlyshytter

Polar 98

Polar 98 er en hytte med fremskutt front og fantastiske vindusløsninger – en perfekt hytte for utsiktstomter. Med Max som tilvalg får du mulighet til å utvide fronten ytterligere. Hytta har to soverom som ligger tilbaketrukket i tilknytning til entré, og to loftsrom på hemsen.

I tillegg byr hemsen på loftstue, med galleri til stuen i første etasje. Stue og kjøkken ligger åpent, men i klart definerte soner. Stuens fremskutte parti er imponerende med en takhøyde på 4,4 meter.

Nøkkelferdig*
2.695.000,-

Elektroklar

1.820.000,-

Byggesett

1.330.000,-

Teknisk info

Romfordeling

BYA

93,90 m²

GUA

120,40 m²

BRA

83,30 m2

Lengde

11,13 m

Bredde

9,75 m

Høyde

5,00 m

Takvinkel

30˚

Gesims

3,60 m

1. etg.

Entré
Stue/kjøkken
2 soverom
Bad
WC

Utvendig bod
Terrasse

Hems

3 loftsrom
1 kottluke

Utvendig fargebehandling pris 39 000,-
Innvendig fargebehandling pris 110 000,- 

*Nøkkelferdig leveranse betyr totalentreprise over mur med elektriker og rørlegger som sideentrepriser.

Lurer du på noe?

Har du spørsmål om priser eller tilpasninger så nøl ikke med å ta kontakt. Vi hjelper deg hele veien.

Innvendig standard

Tap to interact
 • 1.etasje: Entré/gang, bad/wc/vaskerom, wc, 2 soverom og stue/kjøkken.

   Hems: Loftstue og 2 loftsrom.

 • Hytta har et inntrukket inngangsparti på baksiden, med velkomsttram i front som også har dør til en praktisk bod. Entreen har god størrelse med plass til garderobeskap på én side, trapp til hemsen og dør inn til badet på den andre. Rett fram er det åpen løsning mot stuen, noe som gir et godt førsteinntrykk. 

  Nøkkelferdig leveres entreen med gulvfliser, gulvvarme og LED-downlights i fargen matt hvit. Vegger og tak leveres med ubehandlet panel, type skygge skrå. Trapp leveres ubehandlet med stål/trespiler i rekkverk og returgelender.

 • Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning, men samtidig i klart definerte soner. I kjøkkensonen er det god plass til å dekke langbord, mens sofaen har sin naturlige plass i et fremskutt midtparti i stuen. Midtpartiet har mønet tak og vinduer hele veien opp som lar dagslyset flomme inn. Fra midtpartiet er det også tofløyet dør til terrasse, og utbygget skaper gode, lune uteplasser tilpasset skiftende vær- og vindforhold.

  Gulvet leveres med ubehandlet furu, mens vegger og tak kles med panel. Gulvflatene blir behandlet med hardvoksolje om fargebehandlingspakke velges. Nøkkelferdig leveres hytta med kjøkkeninnredning, LED-downlights i kjøkkensonen, og en svart peisovn fra Nordpeis med stor glassdør og sideglass. Peisen plasseres slik at flammebildet blir godt synlig fra både sofaen og spisebordet.

  Kjøkkeninnredningen er fra Ikea med integrerte hvitevarer fra Whirlpool og Electrolux, montert i hjørneløsning. Frontene er type Bodarp, en matt grågrønn farge, men andre fronter kan velges som tilvalg. Hvitevarene består av kombiskap, oppvaskmaskin, ventilator, stekeovn og induksjonstopp. Downlights leveres i fargen matt hvit, med dimmer.

 • På hemsen er det en lys, stilig loftstue som ligger med galleri mot stuen og de flotte mønevinduene. Loftstuen har rekkverk i glass med innramming i ubehandlet panel, slik at lys- og utsiktsforhold blir optimale.

  Loftstuen er et kjærkomment ekstrarom for lek og avslapning, og ligger som et sosialt punkt mellom to loftsrom. Hemsen har samme type overflater som første etasje, pluss LED-downlight med dimmer, i fargen matt hvit.

 • Hytta har både bad og wc-rom, i tilknytning til entré/gang. Badet er stort og leveres nøkkelferdig med gulvfliser i 30 x 60 cm, sokkelfliser og varmekabler. Dusjsonen har nedsenket gulv med mosaikkfliser, mens veggene har fliser i 30 x 60 cm. Øvrige vegger og tak har ubehandlet furupanel, og i himling innfelles LED-downlights med dimmer. 

  Badet utstyres med Porsgrund Pro vegghengt toalett og 60 cm porselensservant på skuffer som har demping. Frontene er hvite og over servanten er det speil med lyslist. Dusjhjørnet er 90 x 90 cm, type Victoria i herdet glass, og blandebatteri til både dusj og servant er fra Oras. Badet har også opplegg for vaskemaskin.

 • Wc-rommet har ubehandlet furugulv, panelvegger og paneltak. Nøkkelferdig leveres et Porsgrunn Pro vegghengt toalett, servantskap i 41 cm bredde med hvit dør og porselensservant, samt speil.

 • Hytta har god plass til mange, med to fine soverom i første etasje og to loftsrom på hemsen. På begge loftsrom leveres vinduer med barnesikring. Soverommene i første etasje har plass til dobbeltseng, og begge har en nisje som passer til klesskap eller skyvedørsgarderobe.

  Ellers har hytta plass til garderobeløsning i entré, samt lagringsplass i knekott på hemsen og i en bod med utvendig adkomst ved inngangspartiet.

 • Hytta leveres nøkkelferdig med gulvvarme i entré og bad. I tillegg leveres panelovner i stue, kjøkken, hems og soverom, samt peisovn fra Nordpeis i stue/kjøkken, type Duo 1 i svart utførelse, med svart plate under og tilpasset stålpipe.

 • - Bygges etter TEK 17.
  - 200 liter varmtvannsbereder er plassert i utebod.
  - Rør-i-rør system og fordelerskap.
  - Luftespalte i alle vinduer, unntatt skråvinduer.
  - Én lufteventil per bad, wc og utvendig bod.
  - Mekanisk avtrekk fra bad og kjøkkenventilator.
  - Elinstallasjon i henhold til NEK 400, skjult anlegg. 
  - Utvendig inntaksskap for måler.
  - Innvendig sikringsskap med jordfeilautomater. 
  - LED-downlights med dimmer i entré, bad, kjøkken og hems.
  - Utebelysning, bryter og fotocelle/astrour.
  - To utvendige stikkontakter.
  - Frostsikker utekran.
  - Seriekoblede brannvarslere i nøkkelferdig leveranse.

Meld interesse for modellen
 
 

Skriv inn melding